Cada persona té un posat a la vida; una actitud i una manera de fer que ens caracteritza i ens fa ser únics a l'hora que semblants a d'altres...



Presentem la lectura dramatitzada dels contes:  

Pariu fills que ja us els matarem-
La veu melodiosa-
El cendrer-
Jo també m'hi apunto- 

Els textos de la Montserrat Roig ens conviden a qüestionar-nos certs aspectes de la nostra vida. Les seves paraules ens donen una certa perspectiva i ens permeten ser una mica més críticis. La guerra, l'amor sense lligams, l'amor amb plenitud, la comprensió, el respecte, la maternitat,... són alguns dels temes sobre els que ens fa reflexionar la escriptora.

Els seus personatges són transparents pel que fa als sentiments, les frustracions i els anhels i això ens ajuda a comprendre la relació entre l'home i la dona. Cal cisellar allò que tens perquè la pèrdua sempre és dolorosa. Ens descriu un amor lent, sense presses, durador. Estimar sense lligams és estimar més enllà de les paraules, és estimar una mirada, unes mans.

Quin sentit té destruir la vida i ...aleshores, quin sentit se li dona a la maternitat. Aquest espectacle és un crit a la pau en tots els aspectes de la vida. La pau en la parella i en la societat, és el camí cap a un creixement personal i col.lectiu. És un espectacle de petit format, on la paraula i la dansa es donen la mà. La música és el punt d'enllaç entre el moviment i la paraula.

Pin It